Primaria Comunei Voivodeni

Bine aţi venit pe site-ul oficial al Comunei Voivodeni

Aşezată la marginea răsăriteană a Câmpiei Transilvaniei, comuna Voivodeni este compusă din satele Voivodeni și Toldal.

Coordonate: 46°42′09″ N, 24°37′37″ E 


Centrul politico-administrativ al comunei este localitatea Voivodeni, aşezată la distanţa de 25 km NE faţă de municipiul Tîrgu Mureş şi la 15 km SV de municipiul Reghin, fiind mărginită de următoarele aşezări:

-la N de localitatea Filpişu Mare, aflată la o distanta de 8 km şi localitatea Breaza, aflată la o distanţă de 7 km;
-la NE de localitatea Reghin, aflată la o distanţă de 15 km;
-la E de localitatea Periş aflată la distanţa de 3 km, respectiv de localitatea Gorneşti aflată la o distanţă de 4,4 km;
-la S de localitatea Glodeni, aflată la distanţa de 6 km;
-la V de localitatea Toldal, aflată la distanţa de 5 km;
-la NV de localitatea Onuca, aflată la distanţa de 7 km;


Localitatea este traversată de Drumul judeţean DJ 154J Breaza(DN 16) - Voivodeni - Glodeni(DJ 153B), având lungimea de 13,9 Km.

Legătura cu satul Toldal se face pe Drumul comunal DC 154 Voivodeni(DJ 154J) - Toldal(DJ 153B), având lungimea de 6,5 Km.

Jocuri Online Trilulilu Download YouTube Downloader Youtube Mp3 Download
Primaria Comunei Voivodeni

Cuvântul Primarului

În calitate de primar, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acestă pagina Web, în numele locuitorilor comunei Voivodeni şi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască localitatea.
În numele comunităţii locale, mulţumesc vizitatorilor din ţară şi străinătate pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri care vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.
Cu siguranţă, în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care să vă capteze atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.
Vasile BOER, primar